Bovallius Verkkokauppa verkkokauppa@bovallius.fi +358 40 646 2520 Hallipussi 1, 76100 Pieksämäki
*/?>

S. ja A. Bovalliuksen Säätiö

S. ja A. Bovalliuksen säätiö kehittää erityistä tukea tarvitsevien koulutus- ja työllistymismahdollisuuksia ylläpitämällä ammatillista erityisoppilaitosta, Bovallius-ammattiopistoa. Koulutustoiminnan lisäksi säätiön toimintoihin kuuluvat sosiaalinen yritys Bovallius-Palvelut Oy sekä säätiön kiinteistö- ja metsäomaisuudesta huolehtiminen. Säätiö tukee tavoitteidensa mukaista toimintaa myös jakamalla avustuksia.

S. ja A. Bovalliuksen säätiö on perustettu vuonna 1905 Sofia ja Angelique Bovalliuksen säätiöimän omaisuuden turvin. Säätiön kotipaikka on Pieksämäki, jonka lisäksi toimintaa on myös Jyväskylässä ja Turussa sekä useilla muilla paikkakunnilla.

Lue lisää osoitteesta bovallius.fi.

Bovallius-Palvelut Oy

Bovallius-Palvelut Oy on monialainen yritys, joka tuottaa laadukkaita palveluita yrityksille, kunnille ja kotitalouksille. Yritys on perustettu vuonna 2004. Sen omistaa S. ja A. Bovalliuksen säätiö.

Sosiaalisena yrityksenä Bovallius-Palvelut Oy tarjoaa työllistymismahdollisuuksia haastavassa työmarkkina-asemassa oleville henkilöille. Bovallius-Palvelut sai ensimmäisten yritysten joukossa Yhteiskunnallinen yritys -merkin. Merkki viestii yrityksistä, jotka ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia ongelmia.

Lue lisää osoitteesta bovalliuspalvelut.fi.

Bovallius-Ammattiopisto

Bovallius-ammattiopisto – erityisen osaavaa opetusta ja ohjausta. Bovallius-ammattiopisto on ammatillinen erityisoppilaitos, jonka suurimmat yksiköt sijaitsevat Turussa, Jyväskylässä ja Pieksämäellä. Oppilaitoksessa opiskelee vuosittain noin 530 erityistä tukea tarvitsevaa opiskelijaa. Ammatillisen erityisopetuksen kehittämis- ja palvelutehtävän mukaisesti Bovallius-ammattiopisto tarjoaa asiantuntijapalveluita myös muille toimijoille.