Bovallius Verkkokauppa verkkokauppa@bovallius.fi +358 40 646 2520 Hallipussi 1, 76100 Pieksämäki
*/?>

Toimitusehdot

Voimassa 28.09.2015 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Bovallius Palvelut Oy y-tunnus 1898125-7. Myymme tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille ja yritykselle Suomessa. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti internetin välityksellä osoitteesta www.verkkokauppa.bovallius.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitusaika

Toimitusaika on noin 2-10 päivää varastotuotteilla. Tilaustuotteiden toimitusaika on pidempi, jolloin toimitamme toimitusajan asiakkaalle erikseen. Työpankista tilatun työn vahvistamme viimeistään seuraavan työpäivän aikana soitolla.

Toimitustavat Matkahuolto

Bussipaketti Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon tai Matkahuollon asiamiespisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

Lähellä paketti. Tilauksesi toimitetaan valitsemaasi Matkahuoltoon, Siwaan, Valintataloon tai muuhun Matkahuollon Pakettipisteeseen. Saat tekstiviestin tai sähköpostin heti, kun tilaus on noudettavissa. Anna osoite tilaajan tietoihin, jotta voit valita haluamasi noutopisteen.

Jakopaketti.Toimitus suoraan kotiovellesi sovitusti. Lähetys toimitetaan ilmoittamaasi osoitteeseen arkipäivisin.

Vaihto- ja palautusehdot

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita. Alennustuotteilla ei ole vaihto eikä palautusoikeutta. Ilmaisen asiakaspalautuksen voit tehdä Matkahuollon koodilla: 9519777.

Liitä palautuksen mukaan seuraavat tiedot:

Palautusta tehdessäsi muista ottaa tosite Matkahuollon toimipisteestä. Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua toimituksesta. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan suoraan tilillesi.

Viallinen, kadonnut tai väärä tuote

Mikäli tuote on viallinen, kadonnut kuljetuksessa tai on toimitettu väärä tuote, on asiakas velvollinen ilmoittamaan tapahtuneesta sähköpostitse osoitteeseen verkkokauppa@bovallius.fi tai puhelimitse 040-6462520

Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta. Jos paketti on vioittunut Matkahuollon kuljetuksessa, on tuotteesta tehtävä välittömästi reklamaatio Matkahuoltoon.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Bovallius-Palvelut Oy käsittelee kaikki asiakastiedot täysin luottamuksellisesti.